Nieuws

Laatste nieuws

Scan jij ook wekelijks de aanvragen omgevingvergunningen en andere mededelingen van de gemeente in de huis-aan-huis Steenwijker Courant? Helaas wordt deze (tijdelijk?) niet overal goed bezorgd!


Het bestuur van 't Gieters Belang nodigt álle geïnteresseerden graag uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) 2022 op donderdagavond 19 mei a.s. vanaf 20.00 uur in Kulturhus De Eendracht.


Dodenherdenking terug in Giethoorn

“Waarom zijn wij hier alleen”, vroegen de twee klokkenluiders in Giethoorn zich op 4 mei 2019 voor de zoveelste keer af. Drie jaar later is de officiële herdenking terug van heel lang weggeweest met voor het eerst een stille tocht naar het gloednieuwe monument op de begraafplaats.


Het bestuur van 't Gieters Belang nodigt - na diverse malen uitstel - alle geïnteresseerden graag uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) 2022 op donderdagavond 19 mei a.s.


Afgelopen week heeft de onafhankelijke commissie bezwaarschriften uitspraak gedaan over ons bezwaar inzake ons WOB verzoek over de Gieterse Polder. De hoofdpunten van ons bezwaar gingen om de onvolledigheid van de ontvangen informatie en het daarin weglakken van grote delen van ontvangen documenten.
laatste nieuws