Het nieuwe vaarbeleid raakt ons allemaal. Laat uw mening weten middels onze enquête

Het nieuwe vaarbeleid raakt ons allemaal. Laat uw mening weten middels onze enquête


De gemeente heeft onlangs de plannen voor het nieuwe vaarbeleid gepubliceerd. De veranderingen hebben impact op vrijwel iedereen in Giethoorn. Wij denken dat het beleid beter kan en vinden het belangrijk dat de mening van het dorp wordt gebruikt bij het optimaliseren van de plannen. Uw input gaan we dus zeker gebruiken richting de gemeente. Voor de gemeente is deze informatie waardevol om tot een beleid te komen dat draagvlak heeft bij bewoners en ondernemers.

Om de verschillende meningen inzichtelijk te maken, ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief een link naar onze enquête over het vaarbeleid.

Ontvangt u de nieuwsbrief (nog) niet, schrijf u dan nu hier in, dan ontvangt ook u over enkele dagen de nieuwsbrief met link naar deze en volgende enquêtes. Lid worden hoeft niet, maar stellen we natuurlijk wel op prijs. 

Invullen van de enquête kan tot en met 18 oktober a.s., dus wacht niet te lang. Alvast bedankt voor uw input!

P.S. kijk voor alle plannen op steenwijkerland.nl/Inwoners/Leefomgeving/Werk_in_uitvoering/Projecten_in_uitvoering/Giethoorn/Gebiedsgerichte_aanpak_Giethoorn/Werkgroep_Varen